Je eigen Project Manager

Jouw operationele rechterhand!

Wil je aansturing van jouw (virtuele) team?

Loopt je inbox vol met vragen en acties die gedaan moeten worden door jou of je teamleden?

Merk je dat je verschillende zaken door elkaar doet en zelfs bepaalde taken voor de zoveelste keer oppakt?

Kan je niet meer voldoen aan de beloften die je aan je klanten of teamleden hebt gedaan?

Wil je de voorbereiding van je event geheel uit handen geven?

Zet een Project Manager in voor jouw onderneming!

Als jouw Projectmanager 

ondersteun ik daar waar nodig is. Ik wordt je operationele rechterhand. Ik neem taken van je over en breng structuur aan en communiceer tussen de verschillende partijen. De focus moet (weer) liggen in waar jij goed in bent. Je moet weer enthousiast worden over het ondernemen binnen jouw branche.

Samen maken we een basis aanpak waardoor taken opgepakt worden en belangrijke projecten beter gemoniteerd gaan worden. Doordat ik tussen jou en je klanten en/of teamleden zit zorgen we voor meer structuur in jouw dagelijkse werkzaamheden.

En hoe fijn is het om hierover te kunnen sparren met de Project Manager van je bedrijf.

Mijn doel is om jou weer energie te geven. Je hoeft het niet alleen te doen!

multitasking2-removebg-preview

Als de Project Manager van jouw onderneming

beheer ik je inbox(en);
onderhoud ik contact tussen je teamleden/freelancers;
beheer ik je website en/of online academy
breng ik je salesfunnel in kaart;
zorg ik dat je salesfunnel technisch is ingericht (Active Campaign/Mailblue);
voer ik overeengekomen processen voor je uit;
stel ik al je processen op in workflows;
breng ik lopende en toekomstige projecten in kaart mbv Kanban-bord of Gantt-chart;
monitoor ik je projecten;
ben ik je stok achter de deur voor het behalen van deadlines!

Je eigen Project Manager

Gezamenlijk bepalen we welke werkzaamheden jouw Project Manager kan oppakken. Ik breng de werkzaamheden in kaart. Ik werk met verschillende tools zoals Trello, LucidChart en GanttPro, maar de ervaring leert dat er geen ideale tool is om alle werkzaamheden en projecten in kaart te brengen. Afhankelijk van de wensen, verwachtingen maar ook het daadwerkelijk willen gebruiken van een tool bepaald wat het beste werkt voor iemand. Ik sta open voor jouw actuele tools en gezamenlijk bepalen we welke effectief en efficiënt gaan werken.

Met mijn technische achtergrond, door het bouwen van FlowWebsites , kan ik je website of online academy opzetten of bijhouden. Tevens heb ik ervaring met het opstellen marketingfunnels, weggeeffunnels en salesfunnels. Het technische inrichten van formulieren en automations in Mailblue (Active Campaign) pak ik met veel zorg en enthousiasme op voor je.

Project Manager

Maandelijks pak ik taken voor je op waardoor je tijd over houdt voor de werkzaamheden waar jij energie van krijg. We werken structureel aan je onderneming en monitoor ik jouw lopen projecten. Ik stuur eventueel jouw team aan en zorg dat alle informatie bij jou en/of je teamleden komt. Als vaste sparringspartner kijken we naar de mogelijkheden om je onderneming nog meer te laten groeien.

Pakketten vanaf 8-10 uur | € 560,- pm

Totaal pakketoverzicht op aanvraag. Prijzen zijn excl. BTW

Werken met Iris is een blessing voor mij en mijn bedrijf. Ze heeft een geweldig talent voor het in kaart brengen van projecten, processen en stappen. Concreet betekent dit, dat ik mij zelf kan blijven focussen op de grote lijnen uitzetten binnen mijn bedrijf en me niet hoef bezig te houden met uitvoerende en procesmatige taken. Mijn bedrijf groeit met Iris' hulp absoluut sneller. We werken nu strategischer, effectiever en slimmer. Iris zorgt ervoor dat er overzicht is, dat je niet alleen projecten start, maar ook afrondt en dat binnen de deadline gebeurt. Heel fijn. Daarnaast brengt ze een constructieve, positieve energie met zich mee, kan ze flexibel meebewegen bij koerswijzigingen en voelt ze zich echt betrokken bij onze missie. Topper dus!

Sylvia Bruning

Ik ben erg blij met Iris als mijn VA!
We werken nu ongeveer een half jaar samen en ze neemt me werk uit handen waar ik niet gelukkig van wordt.
Beste beslissing ooit!

Als het aan mij ligt werken we nog lang samen.

Je eigen Event Manager

Heb je binnenkort je eigen Event en wil je volledig focus hebben op de inhoud?

Zet mij dan in als je eigen Event Manager. Door mijn verleden als Event- en Facilitair Manager heb ik ervaring in plannen, regelen, samenwerken en denken in oplossingen, lees hier meer over mij.

Samen bepalen we de stappen die ondernomen moeten worden en brengen we deze overzichtelijk in kaart. In overleg neem ik voorbereidende werkzaamheden op me en zorg dat het traject tot de dag van het event volledig gemonitord wordt. Op de eventsdag ben ik het aanspreekpunt zodat jij je volledig kan focussen.

 

Zijn alle voorbereidingen al getroffen en mocht je alleen op de dag zelf je volledig willen focussen en/of extra handjes nodig hebben dan kan je mij ook inschakelen.

 

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op over je wensen.

Wil je weten wat ik kan betekenen als jouw Project Manager?

Stel hiernaast je eventuele vragen of plan direct een (virtuele) meeting in met mij en we maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee.

Invalid Email