Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Hulshoff-Koster en samen met mijn man Martijn en onze twee zoontjes wonen we in, het midden van het land, de mooie groene omgeving van West-Betuwe.

Meer dan 18 jaar heb ik als Event- en Facilitair Manager gewerkt bij Exploitatiemaatschappij GelreDome in Arnhem. Ik was aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als de uitvoerende partijen (leveranciers en productiebedrijven). Niks is mooier om samen een project aan te pakken en de stappen te doorlopen om zo een fantastisch resultaat neer te zetten voor zowel de bezoeker als de opdrachtgever. Bij GelreDome was ik eindverantwoordelijk voor de operationele zaken voor alle kleine partijen en grote evenementen. Met veel enthousiasme en betrokkenheid heb ik bij GelreDome gewerkt en is faciliteren en ontzorgen daar begonnen.

Na vele mooie, spannende maar ook verdrietige momenten bij GelreDome was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag meer direct contact met ondernemers en mijn kennis en vaardigheden inzetten om de zelfstandige ondenemers te ondersteunen.

Profiel_Iris
Iris Hulshoff

Eind 2018 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik eerst de 5 maanden opleiding High Level vA-player bij de VA Business Academy van Daniëlle Leuvering gedaan. Als een VA (Virtual Assistent) kon ik direct aan de slag om ondernemers te helpen met het uit handen nemen van (rand)werkzaamheden. De ondernemers konden direct zich weer bezig houden met de zaken waar zij blij van worden en (weer) energie krijgen.

Gedurende de eerste maanden als VA heb ik voor verschillende mooie en inspirerende klanten gewerkt. Ik kwam erachter dat mijn krachten liggen bij het projectmatig aanpakken van zaken. De meeste ondernemers vinden het lastig om bepaalde processen neer te zetten en te monitoren. De inhoudelijk kant van processen bieden geen resultaat als ze niet staan en nageleefd worden. Door hier meer structuur en inzicht in te bieden worden doelen werkelijkheid!

Mijn focus is verplaatst naar inzichtelijk maken van business processen!

Als Event- en Facilitair Manager heb ik ervaring met projectmatig werken, stappenplannen opstellen en processen in kaart brengen en monitoren.

Met veel enthousiasme, betrokkenheid en een open communicatie pak ik graag de uitdaging om jouw business processen in kaart te brengen.

Het geeft mij energie en voldoening om jouw te zien groeien in je eigen onderneming. Laat mij je helpen!

Wat anderen zeggen...

Wil jij het fundament van je onderneming (weer) neerzetten?

Neem dan contact op met mij?

Stel hiernaast je eventuele vragen of plan direct een (virtuele) meeting in met mij en we maken kennis onder het genot van een kop koffie of thee.

Invalid Email