Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Hulshoff-Koster en samen met mijn man Martijn en onze twee zoontjes wonen we in het midden van het land in de mooie groene omgeving van West-Betuwe.

Meer dan 18 jaar heb ik als Event- en Facilitair Manager gewerkt bij Exploitatiemaatschappij GelreDome in Arnhem. Ik was aanspreekpunt voor zowel de klant als de uitvoerende partijen (leveranciers en productiebedrijven). Niks is mooier om samen een project aan te pakken en gestructureerd de stappen te doorlopen om zo een fantastisch resultaat neer te zetten voor zowel de bezoeker als de klant. Bij GelreDome was ik eindverantwoordelijk voor de operationele zaken voor alle kleine partijen en grote evenementen. Met veel enthousiasme en betrokkenheid heb ik bij GelreDome gewerkt en is faciliteren en ontzorgen daar begonnen.

Na vele mooie, spannende maar ook verdrietige momenten bij GelreDome was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag meer direct contact met ondernemers en mijn kennis en vaardigheden inzetten om de zelfstandigen (ZZP-ers) te ondersteunen.

Profiel_Iris
Iris Hulshoff

Begin 2019 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik onder andere de 5 maanden opleiding High Level vA-player bij de VA Business Academy van Daniëlle Leuvering afgerond. Als een VA (Virtual Assistent) help ik ondernemers met het uit handen nemen van (rand)werkzaamheden zodat zij zich bezig kunnen houden met de zaken waar zij blij van worden en (weer) energie van krijgen.

Gedurende de eerste maanden als VA gewerkt te hebben voor verschillende inspirerende klanten, kwam ik erachter dat mijn krachten liggen bij het projectmatig aanpakken van zaken. De meeste ondernemers vinden het lastig om bepaalde trajecten op te starten en met name door te pakken om zo de uitkomst te realiseren die ze wensen. De inhoudelijk kanten van projecten en processen bieden geen resultaten als ze niet van de grond komen of afgerond worden. Door hier meer structuur en inzicht in te bieden worden doelen werkelijkheid!

Mijn focus is van VA-werkzaamheden verplaatst naar Projectmanagement!

Als Event- en Facilitair Manager heb ik ervaring met plannen, regelen, samenwerken en denken in oplossingen. Ik ben vrolijk en klantvriendelijk maar weet ook de hoofdzaken van de nevenzaken te onderscheiden. Daarnaast ben ik enthousiast, betrouwbaar, open en hou ik van een beetje humor op z'n tijd.

Het geeft mij energie en voldoening om als team een mooi eindresultaat neer te zetten. Laat mij je helpen!

Heb jij projecten die maar niet van de grond komen of wil je iemand die tussen jou en je (virtuele) teamleden zit, zodat jij je kan focussen op de inhoud van je onderneming?

Heb je binnenkort je eigen Event en wil je eigenlijk zoveel mogelijk op de inhoud focussen?

Anke Verbruggen
Invalid Email