Je hoeft het niet alleen te doen!

Heb je net een een opdracht aangenomen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

en wordt daardoor je to-do-lijst alleen maar langer? Weet je niet meer waar je moet beginnen en ben je naar jouw idee alleen nog maar aan het werk?

Wil je structuur en continuïteit in je lopende projecten van jezelf of je klanten en daarnaast vrijheid om andere ideeën te ontwikkelen of nieuwe klanten aan te trekken?

Heb je jouw salesfunnel wel in je hoofd maar krijg je deze maar niet inzichtelijk op papier?

Als Project Manager zie ik vaak ondernemers bepaalde opdrachten en trajecten niet projectmatig aanpakken. Door het in kaart brengen van de volgorde van alle stappen, krijg je inzichtelijk waar je staat en wat er van jou of anderen verwacht wordt. Als direct vanaf de start alles goed in kaart is gebracht, houdt niks je meer tegen om tot een succesvol resultaat te komen.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Wat als...

per lopend project er een stappenplan ligt;
al je lopende projecten overzichtelijk in één schema staan;
deadlines van lopende projecten worden gehaald;
al je processen in workflows zijn opgesteld;
je templates hebt voor bepaalde terugkomende projecten;
je aankomend Event in stappenplan(nen) is opgesteld;
je salesfunnel duidelijk in kaart is gebracht*
je salesfunnel technisch in Active Campaign / Mailblue klaar staat.

Laat mij je helpen

Wie ben ik? Ik ben Iris en meer dan 18 jaar heb ik als Facilitair- en Event Manager gewerkt in de evenementenbranche. Niks is mooier om samen een project aan te pakken en gestructureerd de stappen te doorlopen om zo een goed resultaat neer te zetten voor zowel de bezoeker als de klant.

Begin 2019 ben ik voor mezelf begonnen om met mijn ervaringen de zelfstandige ondernemers te ondersteunen en faciliteren. Hiervoor heb ik onder andere de opleiding voor High Level VA bij de VA Business Academy van Daniëlle Leuvering afgerond. Ik kan me dus een High Level VA (Virtual Assistent) noemen. Ik richtte me hiermee met name op ondernemers binnen de evenementenbranche maar ook daarbuiten.

Gedurende de eerste maanden samenwerken met klanten als VA kwam ik erachter dat mijn krachten liggen bij het projectmatig aanpakken van zaken. De inhoudelijk kanten van projecten en processen geven geen resultaten als ze niet van de grond komen of afgerond worden. En daarom ben ik me naast de kennis die ik al had, gaan verdiepen in projectmanagement. Lees hier meer over mij.

Profiel_Iris_zw
Iris Hulshoff

Mijn focus is Projectmanagement.

Door mijn vorige functie als Eventmanager heb ik ervaring in plannen, regelen, samenwerken en denken in oplossingen. Door de opleiding als High Level VA-player weet ik wat er nodig is voor (online) ondernemers om hun business te laten groeien.

Ik ben vrolijk en klantvriendelijk maar weet ook de hoofdzaken van de nevenzaken te onderscheiden. Daarnaast ben ik enthousiast, betrouwbaar, open en vind dat humor tijdens hard werken niet mag ontbreken. Het geeft mij energie en voldoening om als team een mooi eindresultaat neer te zetten.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te kijken of we direct kunnen starten met jouw project inzichtelijk maken.

Invalid Email

Projecten inzichtelijk maken

Met behulp van verschillende tools worden projecten overzichtelijk gemaakt en deadlines gehaald. Om een project direct visueel te krijgen worden alle taken opgenomen in een Kanban-bord. Zo is direct te zien welke acties nog opgepakt moeten worden en welke op dit moment al in uitvoering zijn.

Om deadlines te kunnen bepalen en halen is een Gantt-chart een effectief hulpmiddel bij het plannen van projecten. Aan de hand van deze staafdiagram geeft het je een overzicht van de structuur en tijdsplanning van een project, waardoor alle betrokkenen weten welke taken wanneer moeten worden uitgevoerd.

Voor het opstellen van een Kanban-bord of een Gannt-chart kan ik je helpen. Bepaal welke vorm van samenwerking het beste bij jou past.

Start

Indien alleen een goede start nodig is van je project, help ik je bij het in kaart brengen van alle acties. Deze zetten we overzichtelijk in een Kanban-bord. Voor het opstellen van een Kanban-bord maak ik gebruik van bv. de tools Trello  of Kanbantool. Op het Kanban-bord geven we aan wie welke actie uitvoert. Hierna kan je direct van Start om de eerste acties in gang te zetten.

Denk hierbij onder andere aan het inzichtelijk maken van:

 • de acties van je lopende en/of toekomstige projecten
 • de acties van je lopende opdrachten voor klanten
 • de acties binnen je salesfunnel *
 • de acties binnen je weggeefstrategie *
 • de automation (technische stappenplan) voor je online marketing in Active Campaign/Mailblue

* Bij specifieke trajecten binnen online marketing werk ik samen met funnel expert Manon Franken.

 

Betreft het een (terugkerend) proces in je onderneming die je graag visueel wilt hebben, stellen we een stroomdiagram op van de betreffende workflow. Hiervoor maak ik gebruik van de tool Lucidchart.

Start and Go

Wil je naast wie wat doet ook inzichtelijk hebben (voor) wanneer taken gedaan moeten worden? Dan is het opstellen van een tijdsschema effectief. Ik gebruik de tool Gantt-PRO om alle taken en werkzaamheden inzichtelijk te maken in een Gantt-chart. In dit schema wordt duidelijk:

  • de start- en einddatum van een (tussen)project
  • uit welke taken het project bestaat
  • welke personen aan welke taken werken
  • de geplande begin- en einddatum van de taken
  • een schatting van hoe lang elke taak zal duren
  • hoe taken elkaar overlappen en/of aan elkaar gekoppeld zijn

Met deze tool is heel snel te zien welke deadlines er zijn en wanneer het eindresultaat gehaald kan worden. Zodra je project inzichtelijk is het Start and Go.

Start and Finish

Vind je juist het monitoren van je project lastig of tijdrovend? Heb je opdrachten of projecten waarbij je afhankelijk bent van de input van (virtuele) teamleden? Laat mij je project aansturen en monitoren. Gezamenlijk brengen we het hele project in kaart en met behulp van het Gantt-chart stuur ik jou en/of je teamleden aan. Ik monitoor het hele traject en zorg zo dat we het gewenste eindresultaat halen. Kortom Start and Finish.

Start

Zelf aan de slag

€ 147,00

Gezamenlijk bespreken alle acties van je project. We bepalen welke stappen door wie gezet moeten worden. Het totale project zal inzichtelijk gemaakt worden in een Kanban bord of een stroomdiagram. Daarna kan je zelf aan de slag om je project succesvol te voltooien.

2 x afspraak 

Ook toepasbaar voor het maken van template(s) voor je terugkerende projecten of het opstellen van je processen.

Start and Go

Start en begin gelijk

€ 377,00

We bespreken wie, wat en wanneer welke stappen ondernomen moeten worden. Met het in kaart brengen van je project in een Gantt-chart worden alle (vervolg)stappen inzichtelijk in één overzicht. Je kan direct aan de slag.

 

3 x afspraak + 1 vervolgafspraak voor bijsturing (lees: stok achter je deur :-))

Start and Finish

Laat je project volledig monitoren

€ 317,00 p/m *

Vanaf het begin tot het eind begeleid ik je project tot een succesvol eind. Hierbij is het gezamenlijk opgestelde Gannt-chart de leidraad.

Ik neem aansturingstaken uit handen en zit als jouw Project Manager boven op het gemaakte tijdsschema. Hierbij schakel ik tussen eventuele teamleden en zorg dat deadline(s) gehaald worden.

* Excl. startbedrag van €147,00. Gezamenlijk zal een realistische einddatum en maximale uitloop vastgesteld worden.

Anke Verbruggen

Werken met Iris is een blessing voor mij en mijn bedrijf. Ze heeft een geweldig talent voor het in kaart brengen van projecten, processen en stappen. Concreet betekent dit, dat ik mij zelf kan blijven focussen op de grote lijnen uitzetten binnen mijn bedrijf en me niet hoef bezig te houden met uitvoerende en procesmatige taken. Mijn bedrijf groeit met Iris' hulp absoluut sneller. We werken nu strategischer, effectiever en slimmer. Iris zorgt ervoor dat er overzicht is, dat je niet alleen projecten start, maar ook afrondt en dat binnen de deadline gebeurt. Heel fijn. Daarnaast brengt ze een constructieve, positieve energie met zich mee, kan ze flexibel meebewegen bij koerswijzigingen en voelt ze zich echt betrokken bij onze missie. Topper dus!

Friso_Korthouwer_zw_2019

Friso Korthouwer

Iris is een open en gedreven manager. Ze zoekt altijd naar een win-win situatie waarbij zij het menselijk aspect erg belangrijk vindt. Ze is zeer sociaal, gedreven en een goede netwerker. Daarnaast heeft Iris laten zien dat zij goed kan acteren op tactisch niveau waarbij haar out of the box denken een absolute kernkwaliteit is. Iris is zelfkritisch, dedicated en een doorzetter. Buiten dit alles is Iris een "leuke meid" waarmee je ook gewoon lekker een wijntje kunt drinken!

 • Loopt je inbox vol met vragen en acties die gedaan moeten worden door je teamleden?
 • Wil je aansturing binnen jouw (virtuele) teamleden?
 • Merk je dat je verschillende zaken door elkaar doet en zelfs bepaalde taken voor de zoveelste keer oppakt?
 • Kan je niet meer voldoen aan de beloften die je aan je klanten of teamleden doet?
 • Zoek je een Project Manager voor jouw aankomend Event?
 • Loopt je inbox vol met vragen en acties die gedaan moeten worden door je teamleden?
 • Wil je aansturing binnen jouw (virtuele) teamleden?
 • Merk je dat je verschillende zaken door elkaar doet en zelfs bepaalde taken voor de zoveelste keer oppakt?
 • Kan je niet meer voldoen aan de beloften die je aan je klanten of teamleden doet?
 • Zoek je een Project Manager voor jouw aankomend Event?
Project Manager