Je hoeft het niet alleen te doen!

Je hebt net weer een leuke klant en/of opdracht erbij
maar...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

je denkt alleen maar aan het to-do-lijstje wat weer langer gaat worden?

je moet weer opnieuw uitzoeken hoe dingen in gang gezet moeten worden.

je wil structuur en professioneel overkomen naar je klanten.

Als Project Manager zie ik vaak dat ondernemers hun fundament niet (meer) hebben staan. Bepaalde business processen zijn niet inzichtelijk en ze gaan opnieuw het wiel uitvinden terwijl ze al heel veel hebben 'staan'. Ze zijn bang om door de mand te vallen. Niet professioneel overkomen.

Door opnieuw naar jezelf en je onderneming te kijken, krijg je inzichtelijk in waar je staat. Als het fundament van jouw onderneming staat kan je direct de volgende stappen nemen in je onderneming met groei als resultaat!

Alles start met het fundament van je onderneming.

Als het fundament van je onderneming staat, ben je klaar voor de volgende stap in je onderneming. Je kan groeien en uitbreiden!

Mijn missie is om succesvolle ondernemers laten groeien door het fundament van hun onderneming (opnieuw) te laten neerzetten.

Als het fundament staat...

heb je structuur in je onderneming;
kan je processen standaardiseren en direct werkinstructies hieraan gaan koppelen;
zie je de mogelijkheden voor automatiseren in je business processen
kan je eenvoudig(er) processen en/of taken uit handen geven;
je ziet welke processen je kan optimaliseren.

Laat mij je helpen

Begin 2019 ben ik voor mezelf begonnen om met mijn ervaringen de zelfstandige ondernemers te ondersteunen en faciliteren. Hiervoor heb ik onder andere de opleiding voor High Level VA bij de VA Business Academy van Daniëlle Leuvering afgerond. Ik kan me dus een High Level VA (Virtual Assistent) noemen. Ik richtte me hiermee met name op ondernemers binnen de evenementenbranche maar ook daarbuiten.

Gedurende de eerste maanden samenwerken met klanten als VA kwam ik erachter dat mijn krachten liggen bij het projectmatig aanpakken van zaken. De inhoudelijk kanten van projecten en processen geven geen resultaten als ze niet inzichtelijk en duidelijk zijn voor iedereen. Lees hier meer over mij.

Project Manager

Mijn focus ligt op de business processen

Vraag een vrijblijvend  kennismakingsgesprek aan en we  bespreken direct jouw business processen.

Invalid Email