Wil jij een eigen flexibele en technische goede website

die je zelf eenvoudig kan bijhouden?!

> een website waarbij je zeker weet dat alle updates gedaan worden en werken;

 >een ingerichte WordPress installatie compleet met alle plugins die het bouwen van jouw website heel gemakkelijk en intuïtief maken;

> een leeromgeving die jij alleen maar hoeft aan te passen naar jouw wensen en waar je direct content in kunt zetten;

> alle lastige techniek uit handen laten nemen.

Ontdek het Flow Platform van VirtualFlow

Tijdens een netwerkdag in 2019 leerden ik Laura en Ingrid van VirtualFlow kennen. Ik werd meegezogen in hun enthousiasme en hun missie om de beste software én ondersteuning voor zoveel mogelijk online onderneemsters in Nederland bereikbaar te maken.

Kort daarna heb me aangemeld voor de interne opleiding bij Flow Academie om zo mijn eigen goede en flexibele website te bouwen.

Tijdens de opleiding heb ik voor twee stage-opdrachtgevers hun website mogen maken en je raadt het al, deze waren eerder af dan mijn eigen :-).

 

Ik wil graag meer ondernemers kennis laten maken met VirtualFlow en de complete software en hosting die zij via hun Flow Platform aanbieden.

Ook voor een complete leeromgeving heeft VirtualFlow een oplossing. Je hoeft niet zelf uit te vinden welke software je nou het beste kunt gebruiken? Er staat gewoon een volledig ingerichte leeromgeving voor je klaar. Een leeromgeving die jij alleen maar hoeft aan te passen naar jouw wensen en waar je direct jouw content in kunt zetten.

Door alle aanbieders die er tegenwoordig zijn is het lastig om te bepalen welke onderdelen nu wel of niet belangrijk zijn voor jouw website. VirtualFlow heeft dit werk al voor je gedaan! Zij houden alle ontwikkelingen (in binnen- en buitenland) scherp in de gaten en bieden zo een hosting aan waarbij je geen omkijken er meer naar hebt.

 

Laat mij je helpen!

Wil je een flexibele en goede website maar heb je niet de tijd en energie om deze zelf te bouwen?

Ik zie het bouwen van een website als een project waarbij mijn rol al Project Manager ook zeker van pas komt. Vooraf bepalen we welke stappen genomen moeten worden en waar we op dit moment staan in het ontwikkelingsproces.

Jij hoeft alleen jouw energie te stoppen in de content (tekst en beeld) en ik zorg voor de rest.

 

Daarnaast koppel ik je marketing-, weggeef- en/of salesfunnels in Mailblue/Active Campaign!

Mijn portfolio

Lijan_Mutsaers_2019

Ik krijg positieve reacties op mijn website! Trefwoorden zijn: sprankelend, positief, duidelijk, energiek. Dat betekent dat Iris mijn input heeft gebruikt om er zo’n website van te maken. Tof! Verder heeft ze goed met me meegedacht en haar eigen oordeel geparkeerd. Ook fijn! Ik heb het contact als erg prettig ervaren. Iris reageerde ook snel op mijn e-mails. Al met al ben ik blij met het resultaat en haar inspanningen. Super bedankt!

Lijan Mutsaers

Manon_Franken

Wow, wat ben ik blij met het resultaat van mijn website. Allemaal te danken aan Iris. Niet normaal wat heeft zij goed aangevoeld wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn website.

Iris stelt kritische en goede vragen, zodat je goed gaat nadenken over wat je nu echt wilt laten zien op je website. Ze denk mee en geeft duidelijk aan wat er allemaal mogelijk is. Vooral het gevoel van het samen doen en dat er veel ruimte is voor aanpassingen heeft ervoor gezorgd dat ik zo blij ben met onze samenwerking en het resultaat! 

Iris heeft ervoor gezorgd dat ik opval met mijn website. Dus wil je echt laten zien wie jij bent, ga dan zeker eens in gesprek met Iris.

Manon Franken

Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen met jouw FlowWebsite?

Vul hieronder je gegevens en je eventuele vraag en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Invalid Email